nieuws

Lekker 2012: Inter Scaldes** in Kruiningen van 2 naar 4

Restaurant

Inter Scaldes in Kruiningen is de tweede plek in de Lekker-ranglijst kwijt. Na een stijging van drie plaatsen in de 2011-editie moeten Claudia en Jannis Brevet nu genoegen nemen met plaats 4. ‘Ja, we zijn gezakt, maar alles in de top 10 is absolute top. Dit is geweldig.

Lekker 2012: Inter Scaldes** in Kruiningen van 2 naar 4

‘Je gaat natuurlijk altijd voor goud’, reageerde Jannis Brevet nadat hij bezoek had gehad van hoofdinspecteur Wynand Vogel. ‘Maar ik ben nog jong. Wie weet, komt die eerste plek er nog wel.’

Claudi Brevet vertelde al vanaf 10.00 uur achter Twitter te zitten. ‘Toen het zo lang begon te duren, werden we wel zenuwachtig.’ Maar na het verlossende woord van Vogel om 17.00 uur, juichden de doorgaans nuchtere Zeeuwen uitbundig.

Het manoir in Kruiningen was eigenlijk gesloten vanwege vakantie. Claudia Brevet: ‘Gisteren zaten we nog in Parijs.’ Met de smoes dat DHL een pakketje zou brengen, is het paar thuis gehouden. Jannis Brevet: ‘Omdat er geen foto’s waren gemaakt, hadden we wel het vermoeden dat het dit jaar anders zou gaan.’

‘Ik was het meest nerveus voor Lekker’, aldus Jannis Brevet. ‘Michelin zie ik nuchter tegemoet.’

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel