nieuws

AF&BM sponsort Kimberly Thorne bij World Skills

Restaurant

De Nederlandse deelnemer aan de World Skills in de categorie Restaurantservice, de 21-jarige Kimberly Thorne, krijgt steun van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM). De AF&BM is sponsor van Thorne tijdens de World Skills, die in oktober worden gehouden in Londen.

AF&BM sponsort Kimberly Thorne bij World Skills

Thorne werkt bij Hotel Okura in het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu. Hiervoor werkte ze bij Ivy in Rotterdam. Ze dwong deelname aan de World Skills af met haar titel Beste Leerling Gastvrouw tijdens de wedstrijden op de Horecava.

‘Ons doel is om het mooie F&B-vak op positieve wijze onder de aandacht te brengen. Het ondersteunen van Kimberly aan het WK Gastheerschap in Londen is hier een mooi voorbeeld van. Ik vind het geweldig en ben er trots op dat de AF&BM hier aan kan bijdragen’, aldus voorzitter Richard Francke van de AF&BM.

Reageer op dit artikel