nieuws

Auguste Alliance-lid af

Restaurant

Karl van Baggem van restaurant Auguste in Maarssen raakt zijn lidmaatschap bij de Alliance Gastronomique kwijt. Van Baggem heeft het instituut De Hoefslag in Bosch en Duin overgenomen en wil eerst de boel weer op poten zetten.

Auguste Alliance-lid af

Het stopzetten van het lidmaatschap van Alliance Gastronomique wordt gemeld door John Beeren, voorzitter van de restaurantclub voor topzaken.

‘Auguste gaat eruit’, laat Beeren tijdens het strandfeest Alliance Summer Tasting weten. ‘Dit hebben we in goed overleg besloten. Karl wil eerst De Hoefslag op poten zetten, daarna kijken we verder. Hij heeft aangegeven niet te zitten wachten op een proeflidmaatschap.’

Karl van Baggem maakte enkele maanden geleden bekend restaurant De Hoefslag over te nemen. Zijn eigen zaak, sterrestaurant Auguste in Maarssen, heeft hij op 31 juli gesloten. Ruim acht jaar lang runde Van Baggem Auguste, waar hij enkele jaren geleden een Michelinster mee pakte.

Reageer op dit artikel