nieuws

Braakhekke niet in WK-selectie

Restaurant

Joop Braakhekke is voorlopig niet geselecteerd voor een van de vele tv-programma’s rond het WK Voetbal. Braakhekke is een van de opvallendste afwezigen, zo blijkt uit officieel onderzoek.

Braakhekke niet in WK-selectie

Dat meldt De Volkskrant. Veel omroepen brengen rond het WK-voetbal een tv-programma uit over het grootste voetbalevenement ter wereld. Omdat spelers van Oranje van de KNVB niet meer mogen opdraven in de programma’s, zoeken de programmamakers naar BN’ers.

Daarbij valt op dat Joop Braakhekke, Harmen Siezen, Harry Mens en Harry Mulisch nog niet geboekt zijn. Dat blijkt uit onderzoek van Het Nieuwste Schavot Onderzoeks Instituut (HNSOI). De onderzoeksclub meldt dat de afwezigheid van Braakhekke opvallend is, omdat de ‘kookgek’ een graag geziene gast is op de Nederlandse televisie.

Uit het onderzoek blijkt verder dat cabaretiers erg in trek zijn. Waarschijnlijk omdat ze altijd leuke grappen maken. Daarnaast valt op dat SBS6 dit jaar vrouwen inzet: Rachel Hazes, Estelle Cruijff en Natasja Froger.

Reageer op dit artikel