nieuws

Brand in Zevenaars restaurant

Restaurant

De brandweer heeft twee mensen gered uit het Chinese restaurant ‘De Chinese Muur’ aan de Didamsestraat in Zevenaar. Het ging om een uitslaande brand. De mensen zijn ongedeerd, zo meldt de Gelderlander.

Brand in Zevenaars restaurant

De brand is uitgebroken aan de achterzijde van het Chinese restaurant. Boven het restaurant ontwikkelde zich een grote rookkolom die richting de Babberichseweg waaide. In de omgeving worden metingen verricht vanwege het mogelijk vrijkomen van schadelijke gassen.

Over de oorzaak is nog niets bekend. In een eerste melding was sprake van een brand bij een buurman naast het restaurant. Mogelijk is het vuur overgeslagen.

De Zevenaarse brandweer kreeg assistentie van de brandweer in Duiven. Er zijn vier tankautospuiten actief en de hoogwerker van het Zevenaarse korps.

Bekijk hier de filmpjes van de brand:

Reageer op dit artikel