nieuws

Chiel Dohmen nieuwe chef-kok Beukenhorst

Restaurant

Restaurant De Beukenhorst in Winterswijk heeft in Chiel Dohmen hun nieuwe chef-kok gevonden. Dohmen volgt Mike Vrijdag op bij het toprestaurant.

Chiel Dohmen nieuwe chef-kok Beukenhorst

Dohmen is 28, heeft zijn sporen onder meer verdiend in de keuken van Het Jachthuis in Warnsveld, en deed ervaring op bij InterScaldes, De Stenen Tafel en aan boord van een cruiseship.

Hij is ambitieus en enthousiast, zegt kersvers eigenaar van het Winterswijkse restaurant Sanne te Brake. Hij wil het niveau van de keuken omhoog stuwen, veel in het restaurant zijn én zijn SVH Meesterkok erkenning halen, somt ze Dohmen’s ambities op.

Te Brake is een voormalig werkneemster van De Beukenhorst, en kocht de zaak twee maanden geleden van Desirée Bulten. Toenmalig chef-kok Mike Vrijdag had al besloten te vertrekken en aan de slag te gaan in restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem.

Twee jaar geleden verliet voormalig eigenaar Toine Smulders na 17 jaar de keuken van De Beukenhorst na een zakelijke en privébreuk met Bulten, zijn toenmalige echtgenote en gastvrouw. Mike Vrijdag, met onder andere ervaring in de Bennekomse topzaak ’t Koetshuis, werd toen al snel aangetrokken als vervanger.

Reageer op dit artikel