nieuws

De Bokkedoorns winnaar nieuwe restaurantprijs

Restaurant

Het restaurant De Bokkedoorns in Overveen is de winnaar van de Smulweb Publieksprijs 2007. Voor de nieuwe restaurantprijs van Smulweb.nl, een website over eten en koken, waren ook Oud Sluis in Sluis en Toine Hermsen in Maastricht genomineerd.

De Bokkedoorns winnaar nieuwe restaurantprijs

De initiatiefnemer maakte de winnaar maandag bekend tijdens de lancering van de vernieuwde website. De eetgelegenheden vormen de top 3 van een lijst met vijftig restaurants, die voortkomt uit recensies en beoordelingen van bezoekers van de culinaire internetpagina. Smulweb.nl heeft 200.000 leden.

Naast de publieksprijs is de Smulweb Award uitgereikt aan La Rive in Amsterdam. De winnaar van deze prijs is bepaald aan de hand van recensies van Smulweb-leden en de beoordelingen van de restaurantgidsen Michelin, Lekker en GaultMillau.

Zie ook:
» Topkoks openen Smulweb.nl

Reageer op dit artikel