nieuws

Edwin Kats naar China

Restaurant

Edwin Kats, voormalig sterrenkok van restaurant La Rive in het Amstel Hotel, verruilt Libanon in voor China. Kats gaat aan de slag in het nieuw te openen InterContinental Hotel in de Chinese stad Nanjing.

Edwin Kats naar China

Het nieuwe hotel opent de deuren in oktober. Het hotel gaat over 443 kamers beschikken en wordt gevestigd in de Zifeng Tower, met 450 meter het op zeven na hoogste gebouw ter wereld.

Kats is nu nog werkzaam bij InterContinental Hotel Phoenicia in de Libanese hoofdstad Beiroet. In het nieuwe Chinese hotel komen vier restaurants, vier bars, drie lounges, twee banquetingzalen voor vijfhonderd personen, een poolbar en een groot terras.

‘Ik word daar als executive chef verantwoordelijk voor de gehele keuken met een brigade van 135 koks’, laat Kats weten in De Telegraaf.