nieuws

FD stopt met wijnrubriek Hubrecht Duijker

Restaurant

Aan de samenwerking tussen Hubrecht Duijker en het Financieele Dagblad komt een eind. Het dagblad heeft na ruim veertig jaar besloten te stoppen met de wekelijkse wijnrubriek. ‘En dat doet best een beetje pijn’, aldus Duijker, voor wie het besluit geheel onverwacht komt.

FD stopt met wijnrubriek Hubrecht Duijker

De wekelijkse wijnrubriek van Hubrecht Duijker in het Financieele Dagblad (FD) komt per 1 april te vervallen. Daarmee komt naar meer dan veertig jaar ‘geheel onverwacht’ een eind aan de samenwerking, aldus vinpressionist Duijker, die hoopt zijn rubriek voort te kunnen zetten in een andere krant. Een naam noemt hij nog niet.

In het FD wordt wijn voortaan een bijproduct van een culinaire column, aldus Duijker. Hij hoopt binnen enkele weken bekend te maken naar welke krant hij zijn rubriek gaat verhuizen. Tot die tijd publiceert hij op zijn eigen website.

Reageer op dit artikel