nieuws

Gossimijne Groep haalt Pierre Vink om te groeien

Restaurant

De Gossimijne Groep wil haar restaurantketen Gossimijne uitbreiden. Om de groei te realiseren is horecaondernemer Pierre Vink aangetrokken.

Gossimijne Groep haalt Pierre Vink om te groeien

Yvo en Ellen Goslinga van de Gossimijne Groep hebben Pierre Vink aangesteld als lid van de directie om hun keten van vier restaurants te laten groeien.

Yvo Goslinga is enthousiast over de aanstelling van Vink. ‘Hij is een horecaman pur sang. Zijn ervaring zal ons versterken’. Hoe de groeiplannen er met de komst van Vink exact uitzien, is niet bekend gemaakt. Wel is het personeel maandag het personeel geïnformeerd over de aanstelling van Vink.

Vink verkocht vorig jaar zijn drie zaken in Oss; Vivaldi, De Ontmoeting en de Bovenmeester. De Gossimijne Groep beschikt over vier vestigingen van bar bistro Gossimijne (Oss, Uden, Veghel en Venray), lunchroom Gossimikki, cafetaria ’t Braadspit en Lunch for All in woonoutlet Living for All.