nieuws

Hans van Wolde opent luxe Beluga Mansion

Restaurant

Tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht biedt haar gasten nu ook overnachtingen aan in het Beluga Mansion. Deze privé Mansion is gezamenlijk ontwikkeld door de Vos Investment Group en Hans van Wolde van Beluga.

Hans van Wolde opent luxe Beluga Mansion

De initiatiefnemers spreken van ‘volledige privacy in een wereld van ingetogen luxe’. ,,Met een eigen spa en wellness kan dit kleinschalige guesthouse met slechts twee suites zich meten met het topaanbod in het internationale vijfsterren hotelsegment.”

De gast heeft de hele Mansion tot zijn of haar beschikking. Er zijn twee ruime suites met ieder een ‘bad etage’, een dakterras, een volledig ingerichte keuken en een spa-, relax- en fitnessruimte met Technogym Kinesis apparatuur. Een patio met buitendouche en jacuzzi maken het geheel op de begane grond compleet.

Bovendien kunnen de gasten van de twee privé parkeerplaatsen voor de deur gebruik maken. De Mansion ligt aan het stadspark in hartje Maastricht en op loopafstand van het centrum. Volgens van Wolde en Vos is de accommodatie ‘uitermate geschikt als een perfecte hide-away voor een romantische overnachting of als een perfecte locatie voor een feestelijk verblijf met familie of vrienden.’

Een verblijf in de Beluga Mansion hoeft per sé niet te worden gecombineerd met een reservering in restaurant Beluga.