nieuws

Herman den Blijker nieuwe Palazzo-kok

Restaurant

Herman den Blijker is de nieuwe chef-kok van Palazzo, het culinaire evenement in een spiegeltent in Amsterdam. Den Blijker volgt Ron Blaauw op, die vijf winterseizoenen de culinaire scepter zwaaide over Palazzo.

Herman den Blijker nieuwe Palazzo-kok

Rotterdammer Den Blijker is van 27 oktober tot en met 28 februari de chef-kok van Palazzo in Amsterdam. De spiegeltent wordt dit jaar opgezet op het Plein Hoekenrode, nabij Pathé Arena en Heineken Music Hall en naast de ingang van NS station Amsterdam Bijlmer.

‘Het nieuwe Palazzo-menu blijft van hoogstaande kwaliteit, maar krijgt vanzelfsprekend een typische Herman den Blijker ‘touch’, zonder overbodige opsmuk, vol van smaak en verleidelijke kleuren’, aldus Den Blijker.

Algemeen directeur Rick Gemser zegt uit te kijken naar de samenwerking met Den Blijker. ‘Den Blijker combineert al jaren hoogstaande culinaire creaties met een flinke dosis entertainment. Precies daarin heeft Palazzo zich de afgelopen jaren gespecialiseerd. Wij zijn er van overtuigd dat het talent en de eigenzinnige creativiteit van Den Blijker een meerwaarde is voor het traditioneel hoogstaande culinaire niveau van Palazzo’.

Reageer op dit artikel