nieuws

Horecascholen Breda en Sittard slaan toe

Restaurant

Het Baronie College in Breda is winnaar geworden van de horecawedstrijd ‘Praktijk Koken’ voor leerlingen van het leerlingwezen, georganiseerd door de Stichting Europa Culinair (SEC) en gehouden op de BBB in Maastricht. Het Arcus College uit Sittard sloeg toe bij de gastheer/gastvrouw-wedstrijd.

Horecascholen Breda en Sittard slaan toe

Achter het Baronie College (325 punten) ging het zilver naar ROC Midden Nederland (310 punten) in Utrecht. Het brons was voor ROC De Leijgraaf in Cuijk met 302 punten. De Amuse Prijs ging naar het Arcus College in Sittard. Het ROC Midden Nederland in Utrecht sleepte de Dessert Prijs in de wacht.

De wedstrijd van SEC om de beste gastheer/gastvrouw werd gewonnen door het Arcus College uit Sittard. Verantwoordelijk hiervoor waren Ralf Gulikers en Bianca Stok. Tweede werd het Berufskolleg Lise Meitner (Sandra Podratz en Alexander Weber), gevolgd door het ROC Midden Nederland uit Utrecht, met Mirande Wennekes en Nicoline van Doorn.

Reageer op dit artikel