nieuws

Kok steekt collega neer op Rembrandtplein

Restaurant

Gasten van Italiaans restaurant La Madonnina op het Rembrandtplein in Amsterdam hebben zondagavond de schrik van hun leven gekregen toen een ruzie tussen twee koks ontaardde in een bloederige steekpartij.

Kok steekt collega neer op Rembrandtplein

Het restaurant op het drukke uitgaansplein zat bomvol toen in de keuken twee 41-jarige koks het met elkaar aan de stok kregen. Daarbij werd een van de koks meerdere malen door zijn collega gestoken met een groot koksmes. Hevig bloedend en met zijn belager op de hielen, vluchtte het slachtoffer het drukke restaurant door naar buiten.

Kok naar ziekenhuis

Terwijl de gewonde kok buiten ineen zeeg, gooide zijn collega het mes weg en sloeg op de vlucht. Hij kon even later door de politie worden aangehouden in de buurt van het Rembrandtplein. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De eigenaar van het restaurant verklaarde later aan de politie dat hij nooit iets had gemerkt van onenigheid tussen de twee koks. Aan de gasten die getuige waren van de bloederige vete is nazorg verleend.

Reageer op dit artikel