nieuws

Michelingids vergroot webactiviteiten

Restaurant

Michelin gaat meer informatie uit de befaamde rode gids plaatsen op internet. Ook amateur fijnproevers en reizigers kunnen hun mening over bedrijven geven. Later dit jaar komt er informatie van Michelin beschikbaar voor mobiele telefoons.

Michelingids vergroot webactiviteiten

Marketing manager van ViaMichelin.com, Fabienne Latxague, meldt in De Spiegel dat er veel amateur fijnproevers en reizigers zijn met een goede visie op eten. ‘We willen hen aanmoedigen en communities in het leven roepen’.

Vanaf mei kunnen fijnproevers en reizigers hun mening geven over restaurants en hotels. Ook kunnen ze foto’s en video’s publiceren van bezochte bedrijven.

Naast deze zogeheten user generated content biedt Michelin later dit jaar informatie over restaurants en hotels aan via mobiele telefoon. Restaurantinformatie en –besprekingen van de eigen professionele recensenten komen dan via het mobieltje beschikbaar.

Reageer op dit artikel