nieuws

Nieuwe opleiding Gastheer/Gastvrouw bij Tio

Restaurant

Hogeschool Tio komt met een nieuwe opleiding: Gastheer/Gastvrouw (mbo2). Volgens Tio is de opleiding uniek omdat het de eerste particuliere mbo2-opleiding is in Nederland.

Nieuwe opleiding Gastheer/Gastvrouw bij Tio

De particuliere mbo2-opleiding Gastheer/Gastvrouw van Tio is speciaal voor studenten met een vmbo-basis vooropleiding. Met deze opleiding kunnen studenten in slechts één jaar het mbo2-diploma behalen.

De opleiding start in september 2011 op alle vijf de Tio-vestigingen in Nederland. Tijdens de praktijkgerichte lessen – zo’n 29 uur per week – is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de student. De klassen zijn met zo’n veertien leerlingen relatief klein.

Na de mbo2-opleiding Gastheer/Gastvrouw kan de student aan de slag als gastheer of gastvrouw op evenementen, in restaurants, in hotels of op beurzen. Daarnaast is de opleiding Gastheer/Gastvrouw een voorbereiding op de tweejarige mbo4-opleiding Hotelmanagement van Hogeschool Tio.

Reageer op dit artikel