nieuws

‘Olivio-paar’ stopt bij landgoed Staverden

Restaurant

Henk en Tina Zwaart, bekend van het voormalige toprestaurant Olivio in Harderwijk, stoppen met hun culinaire activiteiten op landgoed Staverden. Het contract tussen Wentz Culinair, zoals het bedrijf van Zwaart heet, en het landgoed is niet verlengd.

‘Olivio-paar’ stopt bij landgoed Staverden

Landgoed Staverden kiest voor een andere partij, de Harderwijkse specialiteitenzaak Il Gusto d’Italia. ‘We hebben in goed overleg besloten om onze samenwerking niet te prolongeren’, zegt eigenaar Frank ’t Jong van kasteel Staverden in DeStentor.

De Jong: ‘We werken nu samen met Il Gusto in Harderwijk en dat gaat ook prima. De reserveringslijn die daarvoor begin dit jaar is geopend is intussen zelfs een “hotline” geworden’.

Wentz Culinair verzorgden vorig jaar in het kasteel, koetshuis en Orangerie culinaire evenementen, zoals diners en feestelijke bijeenkomsten. Henk en Tina Zwaart stopten begin 2006 met hun toprestaurant Olivio in Harderwijk. De zaak werd overgenomen door medewerker Rik Jansma die het restaurant veranderde in Basiliek. Basiliek was afgelopen jaar een van de revelaties van culinair Nederland en pakte in november een Michelinster.

Zie ook

Reageer op dit artikel