nieuws

Onduidelijkheid over Klein Paardenburg

Restaurant

Restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel is dicht. Het bekende restaurant is telefonisch niet meer bereikbaar en volgens aanwezigen op de horecavakbeurs BBB in Maastricht is het restaurant leeggehaald.

Onduidelijkheid over Klein Paardenburg

Buurman Brasserie Paardenburg laat weten dat het sinds gisteren gesloten zou zijn. Er is niets bekend over de reden van de sluiting. De telefoonverbinding is verbroken. De website is gewoon in de lucht.

De laatste eigenaar van restaurant Klein Paardenburg is Dennis Bitter. Het laatste twitterbericht van Klein Paardenburg dateert van 6 januari. Daarin wordt melding gemaakt over een kunstexpositie van Peter Meijer in het restaurant per 15 januari.

In april 2010 werd nog een nieuwe chef-kok aangesteld in de persoon van Wiljan Koopmans. Met de nieuwe chef-kok liet eigenaar Dennis Bitter weten een nieuwe weg in te slaan.