nieuws

Organisator Vlaggetjesdag breekt met sponsor

Restaurant

Stichting Vlaggetjesdag Schevingen, de organisator van het gelijknamige jaarlijkse evenement in de Zuid-Hollandse badplaats, heeft de hoofdsponsor de wacht aangezegd.

Organisator Vlaggetjesdag breekt met sponsor

Dat maakte de stichting woensdag bekend. Zij gaat er vooralsnog van uit dat op tijd een nieuwe geldschieter wordt gevonden.

Vlaggetjesdag, het evenement waarop het begin van het haringseizoen wordt gevierd, werd de afgelopen jaren ondersteund door het consortium Cruise Port The Hague. De sponsor stelde dit jaar evenwel eisen waaraan de stichting niet wenst te voldoen. Vlaggetjesdag is op zaterdag 13 juni.

Een woordvoerder van Cruise Port The Hague stelde woensdag op TV West dat de organisatie van Vlaggetjesdag met haar tijd moet meegaan. ‘Het moderne verhaal over de Scheveningse haven moet op tafel’, aldus de zegsman. De stichting zelf liet in het midden waar het geschil precies over ging.

Reageer op dit artikel