nieuws

Paul Fagel nieuwe president Koksgilde

Restaurant

SVH Meesterkok Paul Fagel is gekozen tot president van het Koksgilde. Fagel, patron-cuisinier van Restaurant Arsenaal in Naarden, volgt Rob Munter op die bijna vijf jaar president is geweest en in die periode het Koksgilde samen met het bestuur op de kaart heeft gezet. Munter is benoemd tot erelid van het Koksgilde.

Paul Fagel nieuwe president Koksgilde

‘Ik houd van koks en daarom wil ik me heel graag inzetten voor deze belangrijke club. De ingeslagen weg wil ik samen met het nieuwe bestuur tot een nog groter succes maken. We zullen verder groeien door meer koks het belang en de voordelen van het gilde te laten inzien’, aldus Fagel bij zijn benoeming.

Samen met de presidentwisseling heeft een bestuurlijke en organisatorische verandering plaatsgevonden in het Koksgilde. In plaats van een dagelijks bestuur en een landelijk bestuur is gekozen voor één nieuw bestuur bestaande uit negen bestuursleden met allen een eigen portefeuille. Dit bestuur stuurt de vereniging centraal aan en ontplooit activiteiten die voor leden van belang zijn om in hun vak bij te blijven en activiteiten voor het beter op de kaart zetten van het koksvak. Een tweede verandering is dat de tien regio’s zijn omgevormd tot Koksgilde Sociëteiten, waar de onderlinge ontmoeting centraal staat.

Tijdens de verkiezing is het volgende bestuur gekozen:

Paul Fagel, (SVH Meesterkok) president

Theo Pieper, vice-president, specialisme voedingsdiensten in de zorg

Herman van den Brink, secretaris/beurzen

Ton Crins, penningmeester

Dirk van Ekeren, vakdagen/sponsoring

Gerard ten Heggeler, onderwijs

Wynand Vogel, (SVH meesterkok) wedstrijden

Rens van Raan, communicatie

Gatze Lont, jongerenbeleid/jaarfeest/congressen

Reageer op dit artikel