nieuws

Restaurantkiller’ aangehouden in Amsterdam

Restaurant

Met de arrestatie van het 35-jarige voortvluchtige maffialid Giuseppe N. in Amsterdam lijkt een van de hoofdrolspelers bij een bloedige zesvoudige moord bij een restaurant in het Duitse Duisburg te zijn opgelost.

Restaurantkiller’ aangehouden in Amsterdam

N. werd afgelopen weekend in Amsterdam aangehouden. Dat is door een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigd.

De arrestatie is op verzoek van de Italiaanse justitie verricht. De Italianen hadden aanwijzingen dat de man, die in Italië al tot veertien jaar en acht maanden cel werd veroordeeld, zich in Amsterdam bevond.

N. zou aan het hoofd staan van de Calabrische clan die betrokken was bij de moord op zes Italianen bij een restaurant in Duisburg (Duitsland), vorige zomer. Hij staat op de lijst van de honderd gevaarlijkste voortvluchtigen van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Reageer op dit artikel