nieuws

Restaurateurs brengen Proef je Streek om zeep

Restaurant

Het culinaire Streekproductenfestival Proef je Streek, dat op 22 en 23 juli 2006 in Arcen zou plaatsvinden, gaat niet door omdat restaurateurs te weinig animo hebben om deel te nemen. De Stichting Evenementen Maasduinen heeft het festijn daarom afgeblazen.

Restaurateurs brengen Proef je Streek om zeep

Naast restaurateurs zouden ook producenten van streekproducten deelnemen. Zij waren wel enthousiast. Meer dan 20 producenten hadden hun deelname toegezegd. Maar zonder de restaurants is het evenement niet compleet.

De stichting gooit de handdoek overigens niet definitief in de ring. Volgend jaar wordt een nieuwe poging ondernomen. Als datums voor het evenement in 2007 zijn zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vastgesteld.

Het evenement vindt ieder jaar plaats in een andere ‘Maasduinen gemeente’. In 2003 werd Proef je Streek voor het eerst gehouden in Arcen. Een jaar later, in 2004, vond het plaats in Bergen, in 2005 in Gennep.

Reageer op dit artikel