nieuws

Sligro Tilburg heropent

Restaurant

Sligro Tilburg heropent in april de vernieuwde vestiging. Het afgelopen jaar is de zelfbedieningsgroothandel in etappes verbouwd en vergroot.

Sligro Tilburg heropent

De totale vloeroppervlakte meet 9.500 vierkante meter. ‘Door de verbouwing is de grootte van het pand verdubbeld en het bestaande pand is volledig verbouwd. Tilburg is nu een van de paradepaardjes van de 45 vestigingen in Nederland,’aldus Sligro in een persverklaring.

Tijdens de bouw en de verbouw is de Sligro in Tilburg gewoon open gebleven. Vestigingsdirecteur Francois Schalken: ‘Het was vanuit de bouw gezien makkelijker geweest om te sluiten, maar dat wilden we niet. We konden onze klanten niet zo lang verwijzen naar de vestigingen in Den Bosch, Eindhoven of Breda.’

De officiele heropening vindt plaats op maandag 7 april.

Reageer op dit artikel