nieuws

Supperclub opent privéclub voor artiesten in LA

Restaurant

Beroemdheden in Hollywood kunnen binnenkort in de plaatselijke Supperclub hun eigen feestje bouwen in een nieuw privégedeelte van de club. De besloten sociëteit, genaamd de Writer’s Room, moet halverwege deze maand de deuren voor het selectieve publiek openen.

Supperclub opent privéclub voor artiesten in LA

De privéclub ligt aan de achterkant van de Supperclub en krijgt een geheime deur. Door die deur kunnen de celebrities wel naar de Supperclub om te feesten, maar gewone feestgangers kunnen niet de Writer’s Room in om VIP’s te spotten.

Bert van der Leden, eigenaar van moedebedrijf IQ Creative, zegt dat met de Writer’s Room ‘een oude functie in ere wordt hersteld’. Van der Leden: ‘Vroeger was hier een schrijverssociëteit’. Maar het is volgens Van der Leden pertinent niet de bedoeling van de Writer’s Room een ‘pedante hoogdravende club’ te maken. ‘Dat hoort niet bij ons.’

De Writer’s Room is bedoeld voor mensen uit de filmwereld, zoals acteurs, scenarioschrijvers en filmmakers. Bekende namen hebben hun interesse in een lidmaatschap inmiddels getoond. ‘Jonnie Depp heeft zich al gemeld’, weet Van der Leden.

De Supperclub op Hollywood Boulevard is een van de grootste nachtclubs van Los Angeles en een populaire uitgaansplek voor artiesten. Van der Leden: ‘Je ontkomt er niet aan dat mensen als Britney Spears over de vloer komen. Die doen dan erg hun best om de boel over te nemen. Ze komen ook nooit alleen, maar nemen altijd een mannetje of dertig mee.’

Moet kunnen, meent de oprichter en eigenaar van het Amsterdamse moederbedrijf. ‘Als jij dat graag wil en je bent die grootheid van het witte doek, dan mag je best je eigen feestje maken.’

Reageer op dit artikel