nieuws

Toprestaurant De Beukenhorst dicht

Restaurant

Restaurant De Beukenhorst in Winsterswijk is gesloten. Exploitant Sanne te Brake is het voormalige toprestaurant per 1 januari 2009 gestopt. De Beukenhorst stond jarenlang in de Top-100 van Lekker.

Toprestaurant De Beukenhorst dicht

De sluiting van het restaurant wordt bevestigd door Désirée Bulten, pandeigenaar en voormalig gastvrouw van De Beukenhorst. Bulten laat weten dat de zaak gesloten is om economische redenen.

Bulten laat weten in gesprek te zijn met drie partijen om de restauantfunctie van het pand een vervolg te geven. In welke vorm en met welke partij is nog onduidelijk, stelt Bulten.

Furore

Restaurant De Beukenhorst kwam anderhalf jaar geleden in handen van Sanne te Brake. Ze stelde chef-kok Chiel Dohmen aan en staat met het restaurant in restaurantgids Lekker, buiten de befaamde Top-100 van het blad waar het restaurant in het verleden regelmatig stond.

Voor de aankoop door Te Brake runde Désirée Bulten het restaurant. Dat deed ze jarenlang met topkok Toine Smulders, die nu furore maakt met Villa Copera in Tolkamer en vorig jaar wereldkampioen koken werd.

Sanne te Brake was niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel