nieuws

Turk van Paardenburg naar De Kastanjehof

Restaurant

René Turk is na vijf maanden weg als general manager van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. Turk is aan de slag gegaan als manager van Restaurant-Hotel De Kastanjehof in Lage Vuursche.

Turk van Paardenburg naar De Kastanjehof

‘Mijn takenpakket werd dusdanig anders ingevuld dat ik mij niet meer prettig voelde in de rol die ik had. Jammer, aangezien Brasserie Paardenburg een prachtig bedrijf is met zeer toegewijde medewerkers’, aldus Turk, die aangeeft na onderling overleg te hebben besloten Brasserie Paardenburg te verlaten.

De voormalige gm van ondermeer Amrath Hotel Lapershoek in Hilversum en Pasta e Basta in Rotterdam heeft in De Kastanjehof een werkgever gevonden. Turk: ‘In Restaurant-Hotel De Kastanjehof krijg ik de kans om het bedrijf verder laten groeien, zowel culinair als op andere vlakken’.