nieuws

Unilever hoofdpartner JRE

Restaurant

Restaurantorganisatie Jeunes restaurateurs D’europe (JRE) heeft met ingang van 17 januari een nieuwe hoofdpartner: Unilever Food Solutions. Dat maakte JRE-voorzitter Patrick van Zuiden op 10 januari bekend op de Horecava.

Unilever hoofdpartner JRE

‘Onze doelstelling is om onze passie en talent te combineren’, liet Van Zuiden weten. De voorman van JRE is blij met de samenwerking met de voedingsmiddelenfabrikant. ‘Het is een win-winsituatie.’

Van Zuiden was opvallend positief over de fabrikant van halffabrikaten. ‘We zijn apetrots dat Unilever onze nationale trots is. Dat durven veel koks niet te roepen maar ik wel. Ik kan het zeggen: ik sta niet meer achter het fornuis.’

El Bulli

Hij vindt dat Unilever vooruitstrevend is. ‘Voordat wij naar El Bulli en The Fat Duck liepen vanwege de moleculaire technieken, had Unilever al Soleroshots, de ijsbolletjes, die prikkelen in je mond.’

Meer Horecava-nieuws

Reageer op dit artikel