nieuws

Restaurant Vandaag naar Amsterdam met 500 couverts

Restaurant

Het Utrechtse restaurant Vandaag in The Food Spot langs de A2 krijgt een zusje in Amsterdam. In oktober opent Vandaag recht tegenover de RAI een tweede vestiging. Ook hier kunnen gasten voor een vaste prijs onbeperkt dineren. Edwin Kats adviseert Vandaag op culinair gebied.

Restaurant Vandaag naar Amsterdam met 500 couverts

De Amsterdamse vestiging van Vandaag krijgt 500 couverts op een vloeroppervlak van 1300 vierkante meter; de locatie in Utrecht heeft 650 zitplaatsen. De restaurantformule werkt met een all in dining concept. Gasten kunnen er voor een vaste prijs onbeperkt eten en drinken, met uitzondering van alcoholische dranken deze worden apart verkocht. Initiatiefnemers van Vandaag zijn Jim en Michelle Xu.
Vandaag Amsterdam opent op de begane grond van het Flow gebouw in Amsterdam, tegenover de hoofdingang van de RAI. Vandaag werkt met restaurantconcepten uit de hele wereld, inclusief live-cooking keukens.

Edwin Kats

‘Voor de samenstelling van het assortiment wordt Vandaag Amsterdam in de aanloopperiode geadviseerd door Edwin Kats, voormalig sterchef van La Rive in Amsterdam. Kats keerde recent terug in Nederland na in China gewerkt te hebben als chef.De keuken in Utrecht staat onder leiding van Paul Verheul. Hij kwam twee jaar geleden over van het Scheveningse Kurhaus Hotel.

Begin oktober gaat Vandaag Amsterdam proefdraaien.

Bekijk hier beelden van Vandaag Utrecht, Amsterdam gaat er anders uitzien.

Reageer op dit artikel