nieuws

Han Ting: ‘Ik ben dé verrassing van nieuwe Michelingids

Restaurant

Han Ting noemt zichzelf dé verrassing uit de nieuwe Michelingids. Dat laat de volledige verraste eigenaar van HanTing Cuisine in Den Haag weten tijdens het feest na afloop van de gidspresenatie in Maastricht op maandagmiddag.

Han Ting: ‘Ik ben dé verrassing van nieuwe Michelingids

‘Ik had nooit verwacht een ster te krijgen. Ik vind het echt verrassend. Wij koken heel anders dan de andere restaurants. Ik voel me de grootste verrassing vandaag’, aldus Han Ting.

De voormalig winnaar van de Chinese Restaurant Top 100 van Misset Horeca spreekt van een belangrijke dag voor de Aziatische keuken in Nederland. ‘Dit betekent heel veel voor de Aziatische horeca’, aldus Han Ting.

Naast HanTing Cuisine waren er nog drie nieuwe zaken met één Michelinster; Blok’s in Amersfoort, Bord’eau in Amsterdam en Kaagjesland in Gouda.

» Nieuwe Michelinsterren 2013

» Vervallen Michelinsterren 2013

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2013

Reageer op dit artikel