nieuws

La Place in De Rotonde aan A2 in Enspijk

Restaurant

La Place is de nieuwe huurder van restaurant De Rotonde langs de snelweg A2 in Enspijk. Medio maart hoopt de restaurantformule van warenhuisketen V&D er te openen met een restaurant en twee (vergader)zalen.

La Place in De Rotonde aan A2 in Enspijk

Restaurant de Rotonde langs de A2 in Enspijk wordt vanaf 16 januari verhuurd aan La Place, bekend van de restaurants in V&D-vestigingen, schrijft Nieuwsblad Geldermalsen op de website. Na een grootscheepse verbouwing verwacht La Placa medio maart de deuren te openen.

Eigenaar Gert Boskaljon van De Rotonde vertelt in het artikel over te gaan tot verhuur van de locatie, omdat de veranderende markten vragen om ‘behoorlijke investeringen’ in het restaurant. Boskaljon blijft eigenaar van het naastgelegen vrijetijdspark en strandpaviljoen.

De medewerkers van het restaurant worden overgenomen door La Place. De Rotonde opende in 1989 als restaurant en is dagelijks geopend.

Foto: website De Rotonde

Reageer op dit artikel