nieuws

DiningCity en Sweetdeal gaan samenwerken

Restaurant

DiningCity, bekend van de Restaurant Week en Dining with the Stars, gaat samenwerken met Sweetdeal. Sweetdeal is het kortingsplatform van uitgeefbedrijf Wegener. In de kranten van deze uitgeverij worden zeer regelmatig Sweetdeals aangeboden.

DiningCity en Sweetdeal gaan samenwerken

Als eerste krijgen volgers van Sweetdeal vip toegang voor de eerstkomende actie van DiningCity: Rising Stars. Ze mogen met voorrang reserveren voor de actieperiode waarin kanshebbers op een Michelinster een voordelig menu aanbieden. Van 1 tot en met 10 november serveren honderd restaurants een speciaal 4-gangen Rising Star menu voor 39,50 euro.

‘Met ons exclusieve partnership worden de krachten gebundeld. Hierdoor kunnen er meer en bijzondere couverts aan een groter publiek door heel Nederland worden aangeboden,’ aldus Sweetdeal en DiningCity in een persverklaring. ‘Door het samenvoegen van beide krachten vergroot het crossmediale bereik. Marketingcampagnes worden zo versterkt.’

Reageer op dit artikel