nieuws

Vier nieuwe leden voor Alliance

Restaurant

Restaurantvereniging Alliance Gastronomique telt vier nieuwe leden. Tegenover de komst van de nieuwe leden staat het vertrek van De Hermitage in Rijsoord en Sonoy in Emmeloord. Daarnaast is er een bestuurswisseling.

Vier nieuwe leden voor Alliance

Nieuw bij Alliance zijn De Moerbei in Warmond, Zarzo in Eindhoven, Pure C in Cadzand-Bad en Bolenius in Amsterdam. Volgens regiovoorzitter Jelle van Gangelen is sprake van een fantastische toevoeging voor de Alliance, zo laat hij weten in De Telegraaf.

Naast de komst van vier, veelal jonge bedrijven, staat het vertrek van twee oudgedienden. Zo stopt het lidmaatschap van De Hermitage omdat de eigenaren, Jan en Lies Klein, het pand willen verkopen, en is Sonoy in Emmeloord eerder dit jaar gesloten.

Naast mutaties onder leden heeft het bestuur van de Alliance een wisseling ondergaan. Regiovoorzitter Martin van Bourgonje is gestopt omdat hij meer tijd wil besteden aan zijn gezin. Het bestuur van Alliance bestaat nu uit de drie regiovoorzitters Jelle van Gangelen van Cordial, Bernard Tesink van De Burgemeester en Marc van Gulick van Landgoed Lauswolt.

Reageer op dit artikel