nieuws

Nieuw project Bert van der Leden in Amsterdam

Restaurant

In Amsterdam opent 4 december Le Coq, een locatie waar de gast terechtkan voor eten en drinken. Initiatiefnemers zijn Bert van der Ledens’ IQ Creative en Steven Pooters, bekend van onder andere George en Lobsterhouse in Amsterdam. Le Coq opent voor de periode van één jaar en sluit in december 2015 weer.

Nieuw project Bert van der Leden in Amsterdam

Le Coq is gevestigd in het zwevende pand op de draaibrug tussen het Centraal Station van Amsterdam en Westerdok – tot voor kort bekend als Cafe Open. Het interieur is grondig aangepakt. Het nieuwe ‘all black’ interieur is meer een scherpe styling klus dan een grondige verbouwing.

Chef Lex Kok

Le Coq is gevestigd aan het Westerdokplein 20. Lex Kok (George WPA, Le Garage) heeft getekend voor de culinaire invulling. Hij serveert internationale fine food gerechtjes van het seizoen en daarnaast oesters en snacks in een uiteenlopend prijssegment. Aan de bar bijzondere bieren en een cocktails.

Reageer op dit artikel