nieuws

Sterrenlunch op een zandplaat

Restaurant

Lunchen op een zandplaat in de Oosterschelde. Restaurant Katseveer uit het Zeeuwse Wilhelminadorp, bekroond met een Michelinster, biedt mensen die ervaring aan. ‘Mensen willen beleven en ervaren en wij laten ze graag de mooiste plekjes van Zeeland zien,’ zegt mede-eigenaar Jessica van der Weel van Katseveer.

Sterrenlunch op een zandplaat

‘We hebben nu al 90 aanmeldingen. Er kunnen maximaal 150 mensen mee. Het doel is 150 gasten aan één lange tafel van ongeveer 42 meter. Eerst een stukje varen op omgebouwde kokkelvisserijboot van Marstrand Rondvaarten. Op de zandplaat – alleen bereikbaar bij laag water – serveren we een ‘Fruits de Mer’ – lunch met eventueel een glas wijn.’ De lunch is op 18 juli.

De kosten voor de lunch op de zandplaat, inclusief de rondvaart over de Oosterschelde met gids, kost 99 euro pp. Reserveren kan via info@katseveer.nl.

Culinaire auto-rondrit

Jessica en Rutger van der Weel zijn naar eigen zeggen trotse Zeeuwen en laten hun gasten graag de mooiste plekjes van Zeeland zien. Dit jaar organiseert het duo ook voor de zesde keer de culinaire autorit door hun provincie. ‘We zijn begonnen met veertig mensen het eerste jaar. Nu al 300. We doen dit drie zaterdagen, in juni en juli. Mensen willen gewoon dit soort activiteiten en wij vinden het leuk om te organiseren.’

Op 18 mei is Katseveer mede-organisator van de culinaire wedstrijd Slag op de Schelde.

 

 

Reageer op dit artikel