nieuws

UberEats bezorgt 24-uur per dag maaltijden tijdens ADE

Restaurant 811

UberEATS organiseert tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) als eerste aanbieder in Nederland met 24-uurs bezorging. Vanaf vrijdag 21 oktober 11.00 uur tot zondag 23 oktober 23.00 uur kunnen inwoners van Amsterdam dag en nacht eten bestellen via de UberEATS app. De vier deelnemende restaurants zijn Cannibale Royale, Donnies, ​​Lite/Dark en Burgers & Taco’s.

UberEats bezorgt 24-uur per dag maaltijden tijdens ADE

Marco Knitel, General Manager UberEats Nederland: ‘Na een avondje stappen heb je nog trek maar is er weinig keuze beschikbaar. Daarom zijn we tijdens ADE komend weekend dag en nacht beschikbaar. Je kunt dus burgers of taco’s onderweg naar huis alvast bestellen.’

Vier deelnemende restaurants

De 24-uurs-bezorgservice tijdens het Amsterdam Dance Event loopt van vrijdag 21 oktober 11.00 uur tot zondag 23 oktober 23.00 uur. De restaurants die deelnemen zijn Cannibale Royale, Donnies, Lite/Dark en Burgers & Taco’s

Geen bezorgkosten of minimaal bestelbedrag

UberEats is donderdag 29 september van start gegaan met on-demand maaltijdbezorging. Via de app kunnen inwoners van Amsterdam normaliter tussen 11.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds eenvoudig en betaalbaar maaltijden bestellen. UberEats brengt geen bezorgkosten in rekening voor gebruikers en vraagt geen minimum bestelbedrag.

 

 

Reageer op dit artikel