nieuws

Barn47 opent deuren in Den Haag

Restaurant 3979

Horecaconcept Barn47 opent deze week de deuren in Den Haag. Hier blinken de kookdomeinen van een achttal gepassioneerde chefs met ieder een eigen specialisme.

Barn47 opent deuren in Den Haag

Een fraai vormgegeven pakhuis met dinertafels, barretjes en verschillende keukens waar je smaakvolle gerechten kunt proeven.Van Mexicaanse soft taco’s tot klassieke Franse visgerechten of Spaanse hammen. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen het restaurant de nodige stijl en allure. ‘Verschillende intieme hoekjes dragen bij aan een gezellige sfeer, waardoor je in deze grote ruimte ook intiem kunt dineren of brunchen’, aldus de initiatiefnemers.

Foodstand

Bezoekers schuiven de gehele dag aan en kiezen zelf welke wereldse gerechten zij per foodstand willen proeven. Reden genoeg om lekker lang te tafelen met vrienden, familie of collega’s. In het weekend is er extra muzikaal vertier: een DJ zorgt dan voor lekkere tunes op de achtergrond!

In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een uniek kijkje in de open keukens. Voor de kinderen is de Kids kitchen, maar ook een moderne afgezette playzone.

Lees meer over Barn47 in de rubriek ‘Design’ in het magazine van Misset Horeca dat op vrijdag 9 juni verschijnt.

Reageer op dit artikel