nieuws

Brand in nieuwe restaurant Jamie Oliver in Den Haag

Restaurant 3405

In het nieuwe restaurant van Jamie Oliver, Jamie’s Italian, aan de Grote Marktstraat in Den Haag heeft donderdagochtend brand gewoed. Op dat moment was alleen personeel aanwezig, omdat het restaurant nog de deuren moet openen.

Brand in nieuwe restaurant Jamie Oliver in Den Haag
Jamie Oliver

Jamie’s Italian is opgericht in 2008 door de Britse tv-chef Jamie Oliver en zijn mentor Gennaro Contaldo. In 2015 ging de eerste Jamie’s Italian open in Rotterdam. De hofstad krijgt, in het Sijthoff gebouw in de Haagse binnenstad, het tweede filiaal van Nederland. Binnenkort opent het de deuren.

Training aan personeel

Een pr-medewerker van Jamie’s Italian laat aan het AD weten dat de brand rond 11.00 uur door nog onbekende oorzaak uitbrak in de keuken op de eerste verdieping. ‘De brand was snel onder controle en de schade valt gelukkig mee.’ Op dat moment werd net een training gegeven aan toekomstig personeel van het restaurant. Drie kwartier na het uitbreken van de brand, mochten medewerkers terug de zaak in. Hoewel er geen roetschade was, werd er wel geblust. Daardoor moest het restaurant worden schoongemaakt. De brand zou geen gevolgen hebben voor de opening later deze maand.

Meer over Jamie Oliver

Reageer op dit artikel