nieuws

Gordon: na koffie nu gezond fastfood langs de snelweg

Restaurant 3879

Gordon Heuckeroth gaat naast de vestigingen van Blushing ook een restaurant exploiteren langs de A4, ten hoogte van de afslag Den Haag Zuid. Het assortiment bestaat uit gezond fastfood.

Gordon: na koffie nu gezond fastfood langs de snelweg

De naam van het nieuwe restaurant van Gordon wordt Blushing healty fastfood. Het wordt een drive-thru en de verwachte openingsdatum is februari 2019. De locatie heet foodpark Harnasch.

Artiest Gordon bracht het nieuws naar buiten via zijn eigen Facebook-pagina. Hij schrijft: ‘Als alles volgens planning gaat lopen dan opent Blushing healthy fast food drive thru in februari 2019 haar deuren langs de A4 afslag Den Haag Zuid op foodpark Harnasch. Een enorme stap voor mij als ondernemer, samen met een geweldig team aan mensen de droom realiseren en bijdragen aan een stukje verantwoord eten langs de weg! We hopen in 2018 al open te gaan op een andere toplocatie!

Gordon wil alternatief voor ongezond

Gordon: ‘Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!’

Er zijn al locaties van Blushing in Amsterdam, Rotterdam en Blaricum.

Foodpark Harnaschpolder

Harnaschpolder is de naam van een verzameling restaurants langs de A4 in de Zuid-Hollandse gemeente Midden-Delfland.  Het Foodpark verrijst langs de recent doorgetrokken A4, ter hoogte van het gelijknamige bedrijventerrein en bij de afslag 12 (Delft-West/Wateringen). Dit jonge bedrijventerrein is 80 hectare groot en ligt tussen Delft, Den Haag, Rotterdam, Westland en Midden-Delfland.

Foodpark Harnaschpolder biedt plaats aan vier restaurants en is een project van SENS real estate uit Den Haag en Stebru Transformatie uit Nieuwerkerk a/d IJssel.

Van der Valk

Bij de entree van het foodpark komt een viersterren Van der Valk hotel met 136 kamers. Het hotel komt aan de oostzijde van de doorgetrokken A4, ter hoogte van afslag 12 op een perceel van 3,5 hectare, waarvan 2 hectare bebouwd.

Het hotel gaat ruimte bieden aan circa 136 hotelkamers. De begane grond en eerste verdieping worden ingericht met een restaurant/bar alsmede multifunctionele zalen en wellness faciliteiten. Voor gasten van het hotel worden zo’n 350 parkeerplaatsen gerealiseerd. In de planning wordt ervan uitgegaan dat het hotel in 2019 de deuren zal openen.

Leestips:

Gordon opent derde koffiezaak op Coolsingel

Foto’s Blushing van Gordon in Blaricum

Gordon opent Blushing in P.C Hooftstraat

Reageer op dit artikel