Thuisbezorgd.nl blijft maaltijden bezorgen

Thuisbezorgd.nl blijft maaltijden bezorgen

Thuisbezorgd.nl blijft doorgaan. Dat zegt het bezorgplatform nadat bekend werd dat alle horeca in Nederland vanaf 15 maart 18.00 uur de deuren moet sluiten.

'Thuisbezorgd.nl heeft begrepen dat de overheidsmaatregelen ter beperking van het corona virus zijn bedoeld ter beperking van de bijeenkomst van groepen mensen. Het is daarom niet aannemelijk dat de eten-bestelsite zal worden gesloten, conform ook het overheidsbeleid in andere Europese landen.’

Contactloos bezorgen

Thuisbezorgd.nl is eigendom van Takeaway.com. Alle dochterondernemingen zijn nog altijd actief, bijvoorbeeld ook in Italië. Het bezorgplatform kondigde afgelopen vrijdag aan voorlopig contactloos te bezorgen. De bestelling wordt bij de deur achtergelaten, om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden.

Thuisbezorgd.nl maakt morgen (16 maart) meer maatregelen bekend, om ‘de zeer zwaar geraakte restaurantsector’ te ondersteunen.

Horeca dicht tot en met 6 april

Alle horeca gaat dicht vanaf vandaag (15 maart) 18.00 uur tot en met 6 april in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft minister Bruno Bruins van Medische Zorg bekendgemaakt tijdens een persconferentie over de strijd tegen het coronavirus.

Meer berichten over corona