RestaurantCadeau kaart sluit aan bij Horeca Samen Sterk

RestaurantCadeau kaart sluit aan bij Horeca Samen Sterk

De RestaurantCadeau kaart heeft zich aangesloten bij het initiatief Horeca Samen Sterk. Een initiatief van groothandel Bidfood Nederland en betaalplatform Intersolve. Zij sloegen de handen ineen om alternatieve inkomsten te genereren voor ondernemers in de horeca.

Het initiatief ‘Horeca Samen Sterk’ biedt de horeca een veilige en kosteloze manier om cadeaukaarten te verkopen of donaties te ontvangen. Als gast is het mogelijk om een lokale horecagelegenheid te steunen door middel van een donatie of door het aanschaffen van een cadeaukaart bij een restaurant naar keuze.

Het bedrijf achter De RestaurantCadeau kaart, Blackhawk Network, sluit zich per direct aan bij dit initiatief om haar horecapartners in deze moeilijke tijden te ondersteunen. 'De restaurant Cadeaukaart helpt restaurants met het bouwen van extra traffic en omzet. Ook in deze moeilijke tijden willen wij onze partners steunen. Daarom ondersteunen wij horecasamensterk.nl en doneren we onze gebruikelijke commissie aan de restaurateur', zegt Aleks Fiege, Managing Director, Blackhawk Network

RestaurantCadeau kaart zonder commissie verzilveren

Het is vanaf vandaag mogelijk om de RestaurantCadeaukaart te verzilveren op de website van #HorecaSamenSterk. Consumenten kunnen kiezen voor het omwisselen van de RestaurantCadeau kaart naar een cadeaukaart van diens favoriete restaurant of om het bedrag op de RestaurantCadeau kaart te doneren aan een horecagelegenheid naar keuze. In beiden gevallen geldt dat 100% van de waarde van de RestaurantCadeau kaart naar de ondernemer gaat. De gebruikelijke commissie die in rekening wordt gebracht bij de restaurateur, doneert Restaurant Cadeaukaart. Tevens ontvangt de ondernemer het bedrag direct op zijn of haar rekening, ook wanneer de reservering pas eind 2020 plaatsvindt.

'Het is fantastisch om te zien hoe partijen in deze tijd samenkomen en de verbinding opzoeken', zegt Laurens Claassens, Marketing Manager Bidfood

Meld u als restaurant aan bij #HorecaSamenSterk

Meld uw onderneming gratis aan op horecasamensterk.nl en biedt klanten de mogelijkheid om u te steunen. Naast betalen met de RestaurantCadeau kaart is het ook mogelijk om via iDeal een cadeaukaart van uw restaurant naar keuze te bestellen of een donatie te schenken. Alle opbrengsten zijn direct na het plaatsen van een reservering of een donatie voor u. Hier wordt op toegezien door Intersolve Payments die betrouwbare transacties garandeert.