Fusiebedrijf Regardz valt uiteen

Fusiebedrijf Regardz valt uiteen

Vergaderconcept Regardz wordt opgesplitst. Per 1 juli wordt Regardz opgedeeld in twee bedrijven, geleid door Gerard van den Tweel enerzijds en Job Heilijgers anderzijds. In 2008 brachten Van den Tweel en Heilijgers hun bedrijven juist samen met Regardz als resultaat.

Volgens Van den Tweel kwamen zijn bedrijven onvoldoende tot recht in het fusiebedrijf. ‘Daarom is in goed overleg besloten dat onze bedrijven weer onder eigen vlag gaan opereren. De ontvlechting zal per 1 juli aanstaande geëffectueerd worden’, aldus Van den Tweel in de regionale krant De Puttenaer.
Regardz ontstond in 2008 toen AHM Hospitality Management BV en de horecatak van de Van den Tweel Groep uit Nijkerk fuseerden. De beoogde synergie van het uit zestien locaties bestaande vergaderconcept bleek niet optimaal. Wel hebben de grootaandeelhouders, Van den Tweel en Heilijgers, besloten nauw samen te blijven werken in de toekomst.
Van den Tweel laat in de regionale krant weten dat het nu wil werken aan een nieuw bedijfsmodel. Het gaat hierbij om de bedrijven De Heerlickheijd van Ermelo, hotel Ampt van Nijkerk, evenementenlocatie Hart van Hollands in Nijkerk en vergader- en eventlocatie De Mariënhof in Amersfoort.
‘We kunnen weer volledig focussen op onze eigen bedrijven. Onze gasten en relaties mogen erop rekenen dat weer de oude, vertrouwde kwaliteit geboden wordt in onze bedrijven in Amersfoort, Nijkerk en Ermelo’, aldus Van den Tweel.