De ruim 160 pagina tellende gids bevat tal van verschillende restaurants. Van typische Belgische eetgelegenheden tot spannende oosterse restaurants. De gids is samengesteld aan de hand van beschrijvingen van proevers.
Toppers
De twee beste restaurants uit de gids zijn Hippodroom en Kleine Zavel. Beide restaurant krijgen het rapportcijfer 9,0. De Italiaanse eetgelegenheid Ferrier 30 krijgt een 8,8, gevolgd door Fuji San (8,7) en Wael 28 (8,7).
Het restaurant met de beste service is grillzaak Mie Katoen. In de categorie ‘Voor een prikkie’ staat het in het centrum van Antwerpen gelegen Padi. Het beste vegetarische eetgelegenheid van Antwerpen is Sjalot & Schanul en restaurant Dôme sur Mer is de beste viszaak.
Zie ook:Telefonische restaurantgids bij IENS
Let op: extra nieuwsbrievenNovember gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.