Restaurant Mochi eindelijk geopend

Restaurant Mochi eindelijk geopend

Het duurde enkele maanden langer dan gepland, maar deze week heropende restaurant Mochi in Den Haag op een nieuwe locatie, aan de Mallemolen. Zondag 22 november was de officiële opening.

Bijna drie jaar was restaurant Mochi gevestigd aan de Hooikade in Den Haag. Begin april nam de creatieve chef Patrick Buyze restaurant Java aan de Mallemolen over. ‘We dachten de zaak in twee weken te verbouwen, maar dat viel behoorlijk tegen’, aldus Buyze.

Buyze heeft een bijzondere kookstijl en combineert de Aziatische met de Latijns-Amerikaanse keuken. Beroemd is zijn Frikandel Speciaal van koraalvis met Balinese kruiden. Het interieur van Mochi is eveneens opvallend. Een rustgevende waterwand, een muur met houtreliëf en gebruik van natuurlijke materialen die zorgen voor een warme, eigen sfeer.

Net als op de vorige locatie heeft het restaurant een internationale uitstraling en is daarom een geliefd onderkomen voor expats die hier graag een cocktail of een glas sake komen drinken. Naast Mochi is een bijbehorende, intieme sushi-bar gevestigd.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.