Sjoerd Sybesma nieuwe hotelmanager Hilton The Hague

Sjoerd Sybesma nieuwe hotelmanager Hilton The Hague

Sjoerd Sybesma wordt de nieuwe manager van Hilton Hotel The Hague. De huidige hotelmanager van Hilton Garden Inn zal op dertien april aantreden in zijn nieuwe functie.

Sjoerd Sybesma begon zijn Hiltonloopbaan in 1999 bij Hilton Amsterdam. Hij vervulde daar verschillende functies. Later maakte hij de overstap naar TUI Nederland. Hier leidde hij verschillende commerciële en operationele afdelingen. Sybesma maakte in 2008 de overstap naar Hilton Antwerp Old Town. Hij ging hier aan de slag als Business Development Manager.

Beste van twee werelden
Milan Arandelovic, Area General Manager Benelux Hilton Worldwide zegt daarover: 'Met Sjoerds komst naar Den Haag halen we het beste van twee werelden in huis. Door zijn gedrevenheid en hands-on mentaliteit werd Hilton Garden Inn een succes. Hilton The Hague daagt hem nu uit voor een nieuwe ervaring.'

Hilton The Hague
Sybesma komt door zijn nieuwe functie weer terug in de stad waar hij ooit begon aan zijn hotel carrière. In Hilton The Hague richt hij zich op de verdere uitbouw van het hotel en de gevestigde naam. Dit jaar viert het hotel haar vijfjarig jubileum. Wie de opvolger zal zijn van Sybesma in hotel Hilton Garden Inn in Leiden wordt is nog niet bekend. Dit nieuws zal in april bekendgemaakt worden.