Sergio Herman achter de kachel met Braziliaanse chef

Sergio Herman achter de kachel met Braziliaanse chef

Sergio Herman en Nick Bril serveren samen met de Braziliaans chef Vinicius Rojo een speciaal menu op de allereerste editie van het festival Tommorowland in Brazilië. Herman en Bril nemen de verantwoordelijkheid voor de desserts op zich.

Vinicius Rojo zal met lokale Braziliaanse producten in ongewone combinaties voor het voor- en hoofdgerecht zorgen. Wat beide chefs gaan serveren op het festival dat plaatsvindt van 1 tot en met 3 mei in Sao Paulo, is niet bekend. Het tijdelijke restaurant krijgt de naam Experiencia Gourmet.

Sergio Herman

Voor het volledige menu met glaasje bubbels betaal je in het Tomorrowland-restaurant 120 real, omgerekend ongeveer 37 euro. Wie geen zin heeft in de creaties van Sergio Herman en Vinicius Rojo kan op Tomorrowland Brasil ook Belgische frietjes eten.

Na een geslaagd experiment vorig jaar, waarbij een deel van Tomorrowland in België via livestream ook in São Paulo kon worden beleefd, krijgt de Braziliaanse stad het festival nu ook echt over de vloer. En daarbij hoort ook een uitgebreide menukaart die verder kijkt dan de typische frieten en hamburgers. Uiteraard zal ook de Braziliaanse keuken goed vertegenwoordigd zijn.