Jopen Proeflokaal en Peter van der Arend stoppen samenwerking

Jopen Proeflokaal en Peter van der Arend stoppen samenwerking

Er is een einde gekomen aan de samenwerking tussen horecaondernemer Peter van der Arend en de Haarlemse brouwerij Jopen aangaande het Jopen Proeflokaal Amsterdam. Het Jopen Proeflokaal Amsterdam gaat per ingang van 1 juni 2016 verder onder de naam 'cause Beer loves Food.

Ondanks het succes van het Jopen Proeflokaal Amsterdam blijkt dat de ideeën over de gewenste ontwikkeling te veel verschillen om de samenwerking verder voort te zetten. Beide partijen zeggen in goed overleg uit elkaar te gaan.

Veranderende kijk op locaties

Mede reden is de veranderde kijk van brouwerij Jopen op zijn locaties. Jopen investeert steeds meer in beleving van een horecabedrijf gecombineerd met een werkende brouwerij dan wel distilleerderij. Bezoekers zien en ervaren hoe het ambacht van brouwen of distilleren wordt beoefend. Jopen zegt zich volledig te willen richten op het verder uitbouwen van dit concept.

'cause Beer loves Food'

Het Jopen Proeflokaal Amsterdam aan de Lange Leidsedwarsstraat gaat verder onder de naam 'cause Beer loves Food. Een gastrobar met meer gerechten en meer bieren van over de hele wereld.

.