Restyling en popup voor sterrestaurant Spetters

Restyling en popup voor sterrestaurant Spetters

Chef-kok en eigenaar Laurent Smallegange gaat zijn restaurant Spetters in Breskens restylen. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid krijgt een nieuwe, frisse uitstraling. Tijdens de verbouwing, die plaatsvindt in januari, opent team Spetters tijdelijk de Franse pop-up bistro 'Chez Laurent'.

Het nieuwe jaar grijpt Smallegange aan om zijn restaurant te restylen. 'Het vernieuwde Spetters heeft meer comfort en een frisse uitstraling, is meer eigentijds en gaat 56 zitplaatsen tellen', aldus de eigenaar.

Pop-up

Tijdens de periode van de verbouwing wordt pop-up bistro ‘Chez Laurent’ geopend. Het tijdelijke restaurant komt op de begane grond onder het sterrestaurant en wordt een Franse bistro met 100 procent authentiek klassieke smaakvolle Franse gerechtjes. Chez Laurent is geopend van 6 januari tot en met 6 februari.

Spetters

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Spetters bevindt zich op de eerste verdieping van het pand aan de jachthaven in Breskens, adres Kaai 5. In zijn huidige vorm biedt het plaats aan vijftig personen.

Laurent Smallegange is sinds 2011 eigenaar van Spetters, het restaurant bij de jachthaven van Breskens. Michelin beloonde hem 2,5 jaar na de opening met een ster en Gault&Millau benoemde Smallegange tot Belofte van het Jaar 2015. Met zijn restaurant is de chef-kok en eigenaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE.