Opening Bierfabriek Almere in samenwerking met Apollo Hotels

Opening Bierfabriek Almere in samenwerking met Apollo Hotels

In samenwerking met Apollo Hotels heeft Bierfabriek Almere vrijdag de deuren geopend. Bierfabriek Almere is gevestigd naast Apollo Hotel Almere City Centre aan het Weerwater. Het is de eerste franchise vestiging van het horecaconcept.

Wouter Dekker, franchisenemer en general manager van Apollo Hotel Almere City Centre: 'Het DNA van Bierfabriek en Apollo Hotels past erg goed bij elkaar. Apollo Hotels heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuwe positionering. Een waarin we continue regels breken om het voor gasten leuker en beter te maken. De ongedwongen sfeer van Bierfabriek sluit hier perfect aan. Onze voormalige ruimte is getransformeerd in een échte Bierfabriek locatie. Stoer en industrieel maar ook gezellig. We zijn nog maar net geopend, maar het voelt direct als thuis komen.' Architect Orio Tonini veranderde de ruimte in een echte Bierfabriek-locatie met bijbehorende brouwinstallatie en houtskool barbecue. Bekijk hier de foto's. 

Lees ook: De Bierfabriek vestigt zich in Apollo Hotel Almere

Bierfabriek Almere is officieel geopend door Burgemeester Weerwind van Almere. Na het doorknippen van een symbolisch lint is de vestiging in Almere geopend op z’n Bierfabrieks; het tappen van het eerste huisgebrouwen biertje. 'Bierfabriek Almere is een mooie toegevoegde waarde voor de horeca in het centrum van de stad', aldus Burgemeester Weerwind.

Over Bierfabriek

Bierfabriek is een combinatie van een restaurant en brouwerij. De Bierfabriek telt locaties in het hart van Almere, Amsterdam en Delft. Het concept biedt een ongedwongen sfeer waarin je ambachtelijke huisgebrouwen bieren kunt drinken, een boven houtskool gegrild boerderijkippetje kunt eten en je eigen bier kunt tappen. Op de vrijdag- en zaterdagavond draaien er DJ’s. Daarnaast werkt Bierfabriek zo veel mogelijk met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten en serveert ze een goede maaltijd voor een eerlijke prijs.

Over Apollo Hotels

Apollo Hotels is een keten van hotels in Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook hotels onder een andere vlag.  Zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. De hotelgroep heeft een passie voor eten en drinken. Onder meer de restaurantconcepten  zoals Floor17, Chef’s, The Harbour Club en Bierfabriek Almere zijn verbonden aan Apollo Hotels.

Lees ook: Bierfabriek is verhuisd en gaat uitbreiden