Mariëlle van der Hilst-de Haas nieuwe gm Corona Den Haag

Mariëlle van der Hilst-de Haas nieuwe gm Corona Den Haag

Mariëlle van der Hilst - de Haas is met ingang van 1 april 2017 directeur van Boutique Hotel Corona in Den Haag. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Directeur bij Corona Den Haag: volgens Mariëlle van der Hilst–de Haas (32) is het een logische vervolgstap in haar carrière. Ze heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij onder meer Grand Hotel Huis ter Duin.

'Cornona nóg professioneler maken'

'Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht. Dat past bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT.'

Lees ook: Hotel Corona: oud hotel, nieuw jasje

Corona Den Haag & BIT Grill and Café

Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van de hofstad. Gesitueerd Mariëlle van der Hilst-de Haas Corona Den Haagin drie 17e-eeuwse panden aan het Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 kamers. Daarnaast heeft het een inpandig restaurant Bit Grill and Café. Dat staat onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst.

Lees ook: Koffie Top 100 2013: Boutique Hotel Corona