Kasteel TerWorm stijgt naar tweede plek Terras Top 100 2018

Kasteel TerWorm stijgt naar tweede plek Terras Top 100 2018

Kasteel TerWorm blijft indruk maken. De indrukwekkende Zuid-Limburgse onderneming van Freek en Annie van der Valk scoort voor het tweede jaar op rij een top-5-notering. En met het zilver in de Terras Top 100 2018 doen ze het zelfs beter dan ooit. 'Alles voelde oprecht en open. De ontvangst was perfect.'

Hier is het gewoon top. Zoals je het altijd zou willen en hoopt dat het gebeurt. Alle medewerkers stralen plezier en gastgerichtheid uit.' Zó, de vakjury is -opnieuw- diep onder de indruk. Opnieuw inderdaad. In 2017 wist Kasteel TerWorm al een vijfde plek te bemachtigen. In de Terras Top 100 2018 is het niets minder dan zilver voor de Zuid-Limburgers.

Mooi en goed

Het gaat om het beste terras bij de Terras Top 100 2018, niet het mooiste. Maar ook de vakjury ontkomt niet aan de schoonheid van Kasteel TerWorm en het terras. Aan de gracht die rondom het prachtig gerestaureerde kasteel loopt, zit je rustig, comfortabel en in het groen.

Maar het zijn de medewerkers die hier het plaatje afmaken. Er worden duidelijke vragen gesteld als het nodig is, aandachtig geluisterd en met de juiste zelfverzekerdheid bestellingen opgenomen. De jury: 'Omdat wij 'losjes' deden 190618, Heerlen: Misset Horeca, Kasteel TerWorm, Heerlen. Foto: Marcel van Hoorn.paste de gastheer zichzelf perfect aan. Een tafeltje verder was hij weer formeel wat beter bij die gasten pastte.'

Beste van Limburg

Het zorgt voor een meer dan terechte stijging van plek vijf naar plek twee. Wellicht dachten ze hier dat ze vorig jaar al hun top bereikt hadden. Maar continuïteit is ook een kwaliteit. En dat is er één van de velen op dit terras, dat zich -en we weten dat dit telt in deze provincie- ook de Beste van Limburg mag noemen.

Bekijk hier het juryrapport van TerWorm

Bekijk hier de ranglijst van de Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.